Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
El CAP El Morell canvia d’horari - Ajuntament del Morell

El CAP El Morell canvia d’horari

  • El Centre d’Atenció Primària tancarà, a partir del 2 de gener, a les 20 hores.
  • Es tracta d’una mesura impulsada des del Departament de Salut.

Amb l’inici del calendari feiner del 2019, el CAP El Morell canvia el seu horari. Així, i segons una iniciativa promoguda des del Departament de Salut, a partir del 2 de gener el centre tancarà les seves portes diàriament a les 20 hores, i no a les 21 hores com feia fins ara. D’aquesta manera, l’horari serà des de les 8 del matí a les 8 del vespre. Així, a partir de les 20 hores caldrà utilitzar els dispositius per a l’atenció continuada a l’ABS Torreforta o a l’Hospital Joan XXIII.

La mesura, segons la qual tots els centres d'atenció primària unificaran el seu horari de funcionament fins a les 20 hores, pretén afavorir la conciliació de la vida familiar i laboral dels professionals que treballen als CAP i als ASSIR de Catalunya  i, alhora, busca garantir l’equitat territorial homogeneïtzant els horaris d’atenció, ja que actualment el 73% dels CAP ja tancaven a les 20 hores i la resta ho feia a les 21 hores, com el del Morell.

El CatSalut, per mitjà dels gerents de cada Regió Sanitària, vetllarà per tal que les entitats proveïdores de serveis sanitaris de tot Catalunya portin a terme les actuacions necessàries per adequar-se al nou horari abans de finals del mes de març. Aquestes accions sempre tindran en compte el respecte a l’autonomia de gestió dels centres, tot garantint la ciutadania rebi una atenció sanitària de qualitat i que disposi d’informació actualitzada.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760