Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
Es presenta el Programa per al foment de les festes de carrer - Ajuntament del Morell

Es presenta el Programa per al foment de les festes de carrer

Es finançarà les taules i cadires, urinaris mòbils entre d'altres

REUNIÓ 2 DE JUNY AL CENTRE CULTURAL

+ info

L’Ajuntament del Morell, a través de la seva regidoria de Cultura, Festes i Joventut, ha posat en marxa el ‘Programa per al foment de les festes de carrer’. Amb aquesta iniciativa, el consistori pretén recuperar una tradició que anys enrere tenia una gran força als carrers del municipi, i que amb el pas del temps s’ha vist minvada.

Aquestes festes tenien una especial rellevància a les nits estivals i comptaven amb l’organització veïnal. Ara, l’àrea encapçalada per la regidora Judit Fernández vol recuperar aquell esperit tan propi del municipi del Morell i, per això, posa en marxa aquest programa sota el títol ‘El teu carrer vol festa’.

El primer pas per recuperar aquest esperit festiu de les nits estivals consistirà en una reunió informativa adreçada a tots els veïns i veïnes que estiguin interessats en conèixer més detalls sobre la proposta. Aquesta primera trobada tindrà lloc el proper dijous 2 de juny, a les 20 hores al Centre Cultural del municipi.

L’objectiu de la reunió és mostrar de quina manera l’Ajuntament potenciarà i fomentarà la realització de diferents festes de carrer a través d’aquest programa. En aquest sentit, la regidora de Cultura, Festes i Joventut explica que “volem ajudar, en tot el que sigui possible i per igual, a les diferents propostes de festes de carrer o altres esdeveniments d’organització veïnal que es vulguin realitzar al municipi”.

En definitiva, concreta Judit Fernández, “la finalitat del programa és nodrir als morellencs i morellenques de les eines bàsiques i dels recursos necessaris per tal que s'organitzin entre ells amb l’objectiu de realitzar festes durant l'estiu en els diferents carrers del poble”. Per aquest motiu, la responsable municipal reitera que “durant la reunió que celebrarem el proper 2 de juny oferirem tots els detalls del programa a tothom qui pugui estar interessat”.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760