Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
La gent gran del Morell viatja a la Bretanya i Normandia - Ajuntament del Morell

La gent gran del Morell viatja a la Bretanya i Normandia

L’Associació de Jubilats i Pensionistes del Morell, entitat que aplega unes 400 persones del municipi, va organitzar recentment un viatge cultural a les regions franceses de la Bretanya i Normandia.

L’expedició morellenca va estar integrada per 36 persones i va recórrer terres franceses del 27 d’abril al 5 de maig. Durant el trajecte van gaudir del bon temps, de la gastronomia i, sobretot, del ric patrimoni arquitectònic i cultural d’aquestes dues regions de l’oest de França.

Entre altres llocs de gran interès, van visitar la vila medieval de Carcassonne, Bordeus, la Venècia Verda, Rennes, les platges del desembarcament de Normandia (II Guerra Mundial), Caen, Lyon i, per damunt de tot, l’imprescindible i espectacular Mont Saint Michel, sens dubte l’indret més emblemàtic de Normandia i que va causar una gran impressió entre els morellencs i morellenques que van formar part d’aquest interessant viatge cultural.

L’Associació de Jubilats i Pensionistes del Morell és una entitat molt activa, que organitza un ampli ventall d’activitats per a la gent gran del municipi, que engloben des dels actes culturals fins a les trobades gastronòmiques, passant per visites culturals com aquesta celebrada a la costa oest francesa i un llarg etcètera.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760