Arriba la Setmana Santa

Tot és a punt per a que, durant els propers dies, puguem viure la Setmana Santa, unes dates molt especials al nostre municipi, que d’aquesta manera manté i reviu una de les tradicions més arrelades del nostre territori.

Entre els actes de més destacats cal destacar l’Eucaristia Sopar del Senyor (20 h) i l’Hora Santa (23 h), que tindran el Dijous Sant.

L’endemà serà el torn del Viacrucis (10.30 h). la Celebració de la Mort del Senyor (17.30 h) i, ja a les 22 hores, la Processó del Sant Enterrament. Aquesta estarà integrada pels diferents passos de Setmana Santa, com són el de la Mare de Déu dels Dolors, el Sant Sepulcre, el Sant Crist i el Misteri de la Creu. Aquest últim pas anirà acompanyat per una confraria infantil, creada ara fa dos anys i que, amb la seva presència i tot vestits de vesta, garanteixen el relleu generacional i la pervivència de la tradició de la Setmana Santa al nostre municipi.

D’altra banda, el grup d’armats també tindrà un evident protagonisme. Al tradicional grup d’adults, integrat per una desena d’armats, dos timbalers, un trompeta i un abanderat, s’hi afegeix des de l’any passat un nou grup d’armats joves, al qual dóna vida un total de vuit armats i dos timbalers.

Ells, junt amb els membres de les diferents confraries i el nombrós públic que assistirà a les diferents misses i processons, seran els protagonistes de la Setmana Santa al Morell, una celebració religiosa que està ben viva a casa nostra.

 Recorreguts:

Divendres Sant 10.30h: Església , Plaça de la font , Pareteta, st Rafel ,st Plàcid , st. Antoni, molí, Creus, st Martí, Església

Divendres Sant 22.00h (processó): Església, Muralla, Pareteta, st Rafel, Era del Castell, rambla Joan Maragall, st Isidre, st Plàcid, Església

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760