Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
Els alumnes de l’IES El Morell visiten l’Arxiu Municipal - Ajuntament del Morell

Els alumnes de l’IES El Morell visiten l’Arxiu Municipal

Més d’un centenar d’alumnes de 2n d’ESO de l’IES El Morell han visitat recentment l’Arxiu Municipal, en el marc de col·laboració que el centre acadèmic manté amb l’Ajuntament del Morell.

Aquesta visita s’engloba en el treball de síntesi “Coneix el teu poble”, que té com a objectiu principal oferir un major coneixement del Morell, tant de la seva fesomia actual com del municipi al llarg del temps, a tots els alumnes dels diferents municipis que estudien a l’institut morellenc.

En aquest sentit i amb la finalitat d’oferir un major acostament dels alumnes als fons documentals, la visita a l’Arxiu Municipal s’ha dut a terme en quatre grups. Un cop arribats a la seu de l’Arxiu, els estudiants han rebut una explicació teòrica sobre la naturalesa i funcions dels arxius municipals: què són, quin tipus de documents s’hi conserven, etc.

Un cop finalitzada l’exposició teòrica, els alumnes han pogut conèixer de primera mà una petita mostra de l’ampli fons documental que conserva l’Arxiu Municipal, com són actes de plens i pressupostos municipals, padrons d’habitants, fotografies en blanc i negre i a color, suports informàtics, etc.

Amb aquesta col·laboració amb l’institut del municipi, l’Ajuntament del Morell aposta per acostar la cultura i la història locals als seus habitants i, molt especialment, a una franja d’edat que en pot fer un ús important a l’hora d’elaborar treballs de recerca i ampliar així els seus coneixements sobre la història del seu municipi.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760