Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
L’Ajuntament engega una campanya comunicativa sobre la Covid-19 - Ajuntament del Morell

L’Ajuntament engega una campanya comunicativa sobre la Covid-19

  • La iniciativa vol posar èmfasi en els valors positius que han aflorat a causa de l’estat d’emergència sanitària actual.
  • El consistori unificarà tots els missatges relacionats amb la malaltia sota el lema “Del coronavirus ens quedem amb el cor”.

“Del coronavirus ens quedem amb el cor” és el lema que s’ha triat des del nostre Ajuntament per engegar una campanya de comunicació sobre la Covid-19 i l’emergència sanitària que vivim des de fa pràcticament un mes i mig. D’aquesta manera, el consistori aplegarà tots els missatges vinculats a la pandèmia sota el mateix disseny, “de forma que siguin clars i molt fàcilment indentificables”, explica l’alcalde, Eloi Calbet.

El rerefons de la campanya vol donar força als valors positius que s’han viscut al nostre poble, com són l’empatia, la disciplina i la responsabilitat a l’hora de complir amb les mesures de confinament, l’afecte cap a les persones que han perdut éssers estimats... Per tot això, “d’aquesta malaltia n’extraiem allò més positiu i ens quedem amb el cor del coronavirus”, continua el batlle.

La campanya, que es fa pública aquest dilluns, servirà per comunicar qualsevol qüestió que tingui a veure amb la Covid-19, com ara el desconfinament, la reobertura de comerços, les sortides regulades dels infants al carrer, la tornada a les escoles, ajudes econòmiques... “Qualsevol nova mesura relacionada amb aquesta pandèmia que ens ha tocat viure es difondrà sota el paraigua d’aquest lema i posant sempre, en primer terme, les persones i la salut col·lectiva”, finalitza Calbet.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760