Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
El Morell posa en marxa controls en la mobilitat de vehicles i persones - Ajuntament del Morell

El Morell posa en marxa controls en la mobilitat de vehicles i persones

  • El dispositiu es realitza conjuntament amb la Pobla de Mafumet i Vilallonga del Camp.
  • L’objectiu és fer complir l’estat d’alarma i frenar el contagi del coronavirus.

Amb la finalitat de garantir les restriccions en la mobilitat de vehicles i persones en aplicació del Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma a l’Estat a conseqüència de l’emergència sanitària del coronavirus, des de l’Ajuntament del nostre municipi s’ha decidit establir controls als principals accessos del Morell.

   

Hi participen efectius dels cossos de Protecció Civil de la Pobla de Mafumet i el Morell, les guàrdies municipals de les dues poblacions i també de Vilallonga del Camp  i, de forma puntual i si els serveis els ho permeten, Mossos d’Esquadra.

Els controls, iniciats aquest dissabte, tenen com a objectiu comprovar que els desplaçaments són realment necessaris i estan dins el marc de les excepcions a les restriccions del decret. Tota aquella persona que es desplaci de forma injustificada serà identificada i es valorarà, en cada situació, si cal aixecar acta de denúncia o no. Alhora s’insisteix en la conscienciació de la ciutadania de quedar-se a casa.

   

   

Així mateix, i com també es fa en altres punts de Catalunya, als controls es prendrà la temperatura corporal de les persones que s’aturin amb termòmetres d’infrarojos. En cas de detectar alguna persona amb febre s’activaria el protocol habitual, que comporta la comunicació al 061.

Els controls, que se sumen als dispositius de control de camins i altres actuacions que es realitzen periòdicament, es fan de forma aleatòria als municipis de la Pobla de Mafumet, Vilallonga del Camp i el Morell, en coordinació amb els Mossos d’Esquadra.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760