Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
L’Ajuntament se suma a les mesures per frenar la propagació del coronavirus - Ajuntament del Morell

L’Ajuntament se suma a les mesures per frenar la propagació del coronavirus

  • El consistori activa el PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents.
  • Seguint les recomanacions de l’administració, es tanquen els equipaments municipals i se suspenen les activitats fins al 27 de març.

LLEGEIX EL BAN DE L'ALCALDE

Davant la situació excepcional que s’ha generat amb el coronavirus, el nostre Ajuntament ha cregut convenient sumar-se a les mesures de prevenció per frenar la propagació de Covid-19. En primera instància, s’ha activat el PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents.

Així mateix, a partir de demà divendres 13 i fins divendres 27 de març es tanquen els següents equipaments municipals: llar d’infants, escola de música, pavelló municipal, Centre Cultural i Teatre-Auditori, Centre de Serveis per a la Gent Gran, Centre de dia, Espai de lleure. A més, també se suspenen activitats com el mercat setmanal.

Pel que fa a l’activitat esportiva, els clubs morellencs han seguit les indicacions de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física i les seves respectives federacions i han suspès tota l’activitat, tant competitiva com d’entrenaments.

A aquelles persones que hagin de realitzar qualsevol tràmit amb l’administració, els recomanem que ho facin telemàticament, a través de la seu electrònica, o bé telefònicament al 977 84 06 17.

 

El Govern tanca els centres educatius

El govern ha decidit tancar tots els centres educatius de Catalunya a partir d'aquest divendres. En el cas del nostre municipi, això afecta l’escola Ventura Gassol i l’institut El Morell. El tancament, provisionalment, durarà catorze dies.

 

Consells de salut

Finalment, cal recordar que la millor prevenció passa per seguir els consells que es donen des del Departament de Salut, que es poden consultar en aquest enllaç.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760