L’Escola de Música puja a l’escenari del Teatre Auditori

  • Del dimarts 4 al divendres 7 de febrer, una norantena d’alumnes del centre mostraran tot allò que han après durant la primera part del curs.
  • En els quatre concerts programats actuaran des dels més petits, de només 4 anys, fins als grans de més de 18 anys.

L’Escola de Música El Morell torna, un any més, a ocupar l’escenari del Teatre Auditori del nostre municipi durant una setmana molt especial. Així, del dimarts 4 al divendres 7 de febrer, i amb el suport de la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament del Morell, pràcticament un centenar d’alumnes d’entre 4 i més de 18 anys tindran l’oportunitat d’ensenyar tot el treball que han realitzat durant el primer quadrimestre del curs.

El públic tindrà quatre opcions ben diferents per gaudir de la música interpretada pels petits i joves artistes:

  • 1r Concert: dimarts 4 a les 19.30 hores

Hi actuaran els alumnes del pla formatiu de Tallers, que tenen entre 12 i 17 anys, el Grup-Tradi "Els Mussols" –format per alumnes de gralla i percussió– i l'Orquestra de Cambra –formada per alumnes de corda, vent i piano–.

  • 2n Concert: dimecres 5 a les 18.30 hores

Els protagonistes de dimecres seran els alumnes del pla formatiu de Nivell Elemental, que tenen entre 8 i 11 anys; els Grups Instrumentals Ventacordes, Picatecles, Els Martinets i Els Pizzicats, i també el Cor Mallerenga. 

  • 3r Concert: dijous 6 a les 18.00 hores

Dijous agafaran el relleu els alumnes més petits de l'escola, amb el Cor Piula –infants de 4 i 5 anys–  i el Cor Cuereta –alumnes de 6 i 7 anys–.

  • 4t Concert: divendres 7 a les 18.30 hores

El punt final el posaran els alumnes del pla formatiu de Tallers, que tenen entre 12 i 17 anys, i les agrupacions Red Bek –l'orquestra de flautes de bec–, Corpussió Percoral –interpretant una performance basada íntegrament en el ritme– i el TeenGroup –format per flautes, corda, percussió i piano–.

En definitiva, tota una demostració de la bona salut de l’Escola de Música morellenca i de l’ampli ventall formatiu que ofereix.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760