Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
En marxa les obres per arranjar la zona esportiva - Ajuntament del Morell

En marxa les obres per arranjar la zona esportiva

  • El projecte servirà per ordenar més de 3.500 metres quadrats envoltats dels equipaments esportius municipals.
  • La regidoria d’Urbanisme preveu que els treballs, amb un cost de 540.000 euros, estaran enllestits d’aquí a cinc mesos.

Aquest mes d’octubre s’han engegat els treballs del projecte d’urbanització de la zona esportiva del nostre municipi. Unes obres que, tal com exposa l’alcalde i corresponsable, alhora, de la regidoria d’UrbanismeEloi Calbet, “serviran per arranjar més de 3.500 metres quadrats per tal de convertir-los en un espai vertebrador dels equipaments esportius que l’envolten”.

   

Una obra amb un cost de 540.000 euros i un termini d’execució de cinc mesos que mantindrà com a zona de vianants el carrer que uneix el pavelló municipal, la piscina i el camp de futbol, “però de forma ordenada i amb propostes lúdico-esportives al llarg del seu recorregut, com ara una xarranca, 100 metres llisos, una cistella, una porteria, un petit rocòdrom horitzontal o màquines per a fer exercici a l’aire lliure”, detalla l’altre regidor de l’àrea, Pere Domingo.

   

En aquest punt, el trànsit serà limitat a vehicles de manteniment i servei, amb accés regulat per pilones abatibles. Així mateix, s’habilitarà una zona d’aparcament davant de l’accés al camp de futbol. També es proveirà l’espai de serveis com enllumenat, clavegueram i aigua de boca, a més d’enjardinament i un mural vegetal.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760