Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
L’alumnat de 1r de Batxillerat de l’Institut El Morell crea un joc de reciclatge a YouTube - Ajuntament del Morell

L’alumnat de 1r de Batxillerat de l’Institut El Morell crea un joc de reciclatge a YouTube

  • Els joves hi ha treballat en el marc de l’assignatura de Ciències per al Món Contemporani.
  • La proposta té diferents nivells i ajuda a resoldre dubtes sobre reciclatge.

On llençaríeu una caixa de maduixes de les de fusta? Al contenidor marró o al groc? La resposta potser no és la que pensaria la majoria de gent: al contenidor groc. L’alumnat no ho creia, tampoc la professora, però és ben cert. Aquest i molts altres dubtes es poden resoldre jugant al joc sobre reciclatge que ha creat l’alumnat de 1r de Batxillerat de l’Institut El Morell.

Aquest tercer trimestre, a l’assignatura de Ciències per al Món Contemporani, l’alumnat ha treballat la problemàtica global i les seves solucions, en concret l’economia circular. El reciclatge és l’última oportunitat per allargar la vida d’un recurs material, i en aquest context s’emmarca el projecte d’ajudar a millorar el procés de recollida selectiva.

Cada subgrup d’entre tres i cinc alumnes s’han encarregat d’un nivell del joc. Es tracta de diversos vídeos interactius que repten l’usuari a respondre preguntes sobre reciclatge avançat, dubtes reals i habituals. L’usuari clica la resposta que creu correcta i, tant si encerta com si falla, el joc dona el feedback necessari per aprendre, a més de passar-s’ho bé.

Podreu trobar d’inici del joc a Youtube, buscant “Juego de reciclaje avanzado - Vídeos interactivos”, o bé clicant en aquest enllaç.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760