Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
“Emocions”, la mostra fotogràfica dels alumnes de 4t d’ESO de l’Institut El Morell - Ajuntament del Morell

“Emocions”, la mostra fotogràfica dels alumnes de 4t d’ESO de l’Institut El Morell

  • 26 joves han treballat a l’aula durant tot el curs i n’ensenyen ara el resultat.
  • La mostra es podrà visitar, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, fins al 19 de juny.

Les emocions són l’eix conductor de l’exposició fotogràfica que es pot veure aquests dies a la Sala d’Actes del nostre Ajuntament. Es tracta del resultat del treball que han fet, al llarg de tot el curs, els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut El Morell dins de la matèria d’Educació Visual i Plàstica.

Així, coincidint amb el final del curs acadèmic, la mostra vol ser el colofó a molts mesos d’aprenentatge i, alhora, una oportunitat d’ensenyar a familiars, amics i ciutadania en general, els seus dots artístics i la visió particular de cadascun dels joves sobre la temàtica central d’enguany, les emocions. Altres anys s’han tractat temes com les ombres o els retrats.

   

   

Les obres, de gran qualitat, posen de manifest la bona feina dels alumnes, que han capturat diversos instants amb les seves càmeres o telèfons mòbils. A més, en finalitzar la mostra, els nois i noies es queden amb les fotografies com a record de l’activitat i del seu pas pel centre educatiu morellenc.

La mostra, que rep el suport de la regidoria d’Ensenyament i la de Cultura, Festes i Joventut, es va inaugurar aquest dijous i es podrà visitar fins al dimecres 19 de juny, en horari d’oficina.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760