Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
Els Concerts d’estiu posen el punt final al curs de l’Escola de Música - Ajuntament del Morell

Els Concerts d’estiu posen el punt final al curs de l’Escola de Música

  • Les actuacions es faran de dimarts 4 a divendres 7 de juny al Teatre-Auditori.
  • En total, sis concerts repartits en quatre dies perquè tots els alumnes del centre mostrin allò que han après durant l’any.

L’Escola Municipal de Música El Morell torna a organitzar, com ja és habitual, un cicle de Concerts d’estiu per tal de posar el punt final al curs acadèmic, i alhora donar una oportunitat a tots els alumnes de mostrar els seus progressos davant del públic.

Així, de dimarts a divendres, l’escenari del Teatre-Auditori del nostre municipi veurà passar pràcticament tots els alumnes del centre morellenc.

La primera actuació serà dimarts 4 de juny a les 19 hores, amb el Grup-Tradi, Cambra Clàssica i els alumnes de Tallers.

Dimecres 5 de juny, també a les 19 hores, serà el torn dels grups instrumentals, la Red Bek i el Cor Mallerenga. Al final d’aquest concert es realitzarà el lliurament de diplomes a aquells alumnes que hagin acabat el Nivell Elemental a l’escola.

   

Dijous 6 de juny tindrà lloc un concert molt especial. Finalment, a les 15.30 hores i en un sol passi, els assistents podran gaudir de la cantata “El dofí i la lluna”, que interpretaran els alumnes de 5è de primària de les escoles del Morell, Vilallonga del Camp i la Pobla de Mafumet, juntament amb els Pizzicats, l’AdultGroup i alguns professors.

També dijous, però a les 19.30 hores, hi haurà el concert dels alumnes de piano, que per un cop a l’any podran sentir-se pianistes professionals amb un gran escenari i un piano de cua.

I, finalment, divendres 7 de juny a les 18 hores actuaran el Cor Piula i el Cor Cuereta, mentre que a les 19.30 hores, posaran la cirereta a tota la setmana el grup de Corpussió Percoral, el TeenGroup i més alumnes de Tallers.

Una setmana molt musical per tancar el curs 2018-2019 i donar pas a les vacances, fins al mes de setembre.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760