Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
L’AMPA de l’escola Ventura Gassol organitza multitud d’activitats de cara a l’estiu - Ajuntament del Morell

L’AMPA de l’escola Ventura Gassol organitza multitud d’activitats de cara a l’estiu

  • Pels darrers dies de curs, en què els alumnes realitzen horari intensiu, han preparat el primer casal de tardes.
  • Robòtica, drons i dansa són els eixos de la resta de propostes que han impulsat.

CONSULTA TOTES LES ACTIVITATS

CONSULTA EL TRÍPTIC DEL CASAL DE DANSA

Quan s’acosta l’estiu i l’època de vacances, són moltes les famílies que inscriuen els infants en casals i activitats que ajuden a conciliar vida laboral i familiar. És per això que des de l’AMPA de l’escola Ventura Gassol del nostre municipi han preparat, sota el lema “Aventura’t a l’estiu”, un ampli ventall de propostes per tal que els petits puguin trobar allò que els agradi.

Per començar, han organitzat el primer casal per a les tardes del mes de juny en què els alumnes realitzen horari intensiu. Així, del 10 al 21 de juny, aquells que ho desitgin tindran la possibilitat de gaudir de jocs, manualitats, contes, gimcanes, jocs d’aigua, esport, titelles o danses i cançons. Una iniciativa que tindrà lloc a partir de les 15 hores i fins a les 18 hores.

   

També per al juny, l’AMPA ha promogut dos tallers molt atractius: un de drons i un altre de robòtica. El primer, del 10 al 21 de juny i dirigit a alumnes d’entre 1r i 6è, treballarà amb drons Parrot amb programació Lego o Tynker. El segon, que es farà els dies 12, 13, 20 i 21 de juny i va adreçat a alumnes a partir de P3 i fins a 6è, treballarà amb LEGO WEDO 2.0 i BEEBOT.

Encara en l’àmbit dels drons, l’AMPA ofereix l’oportunitat de realitzar un casal del 25 al 28 de juny per als alumnes d’entre 1r i 6è, en la mateixa línia que el taller de drones que es farà els dies anteriors.

Finalment, i com cada any, l'activitat de dansa que es realitza a l'escola Ventura Gassol continua durant l'estiu amb el casal de dansa. Així, de l’1 de juliol al 9 d’agost, i per setmanes, infants de 3 a 14 anys podran fer activitats destinades a fomentar la dansa, posant èmfasi en la seva part més creativa i divertida. I és que l'activitat principal serà l'aprenentatge de diferents variacions, amb la part disciplinària de la tècnica que li pertoca. A més, al final de cada quinzena es representarà davant del públic un petit musical, per mostrar el resultat dels dies de treball.

En tots els casos, per a inscripcions i més informació podeu contactar amb l’AMPA a la seva oficina, a través de la bústia que hi ha a l’entrada de l’escola o a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760