Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
Preinscripcions obertes a la llar d’infants El Morell - Ajuntament del Morell

Preinscripcions obertes a la llar d’infants El Morell

  • El tràmit es pot formalitzar fins aquest divendres, 24 de maig.
  • L’equipament compta amb tres línies (P0, P1 i P2) i ofereix un horari complet per adaptar-se a totes les famílies.

A punt d’acabar el curs 2018/2019, la llar d’infants El Morell es troba aquests dies immersa en el procés de preinscripcions per al pròxim curs. El tràmit es pot formalitzar fins aquest divendres, 24 de maig. Per a més informació, us podeu posar en contacte amb el centre  al telèfon 977 84 15 10, a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a la pàgina web www.llarinfants.elmorell.cat.

 

Característiques de la llar

La llar compta amb tres línies (P0, P1 i P2) i funciona en horari de 9  a 17 hores (amb opció d’allargar fins a les 18 hores, segons demanda), amb servei d’acollida de 8 a 9 hores i també servei de menjador.

Aquest equipament municipal creu en un infant actiu, capaç de crear el seu propi aprenentatge; per aquesta raó, les educadores ofereixen espais i materials adequats per fomentar la seva curiositat, observació i exploració.

A més, treballen amb parella educativa: a totes les aules, els infants tenen dues educadores referents, de manera que l'atenció és totalment individualitzada, i es crea un clima agradable, sense presses, en què el vincle entre infants i educadores és essencial.

Com a novetat, aquest curs el centre ha començat a treballar també amb els ambients de lliure circulació: entorns estimulants on els infants es poden moure lliurement, escollir i desenvolupar-se de forma natural en relació als seus interessos. Així, hi ha un ambient literari i musical, un espai per la representació (disfresses...), un ambient gràfico-plàstic, un ambient de joc simbòlic i una zona de llums.

Finalment, valoren les famílies com el primer agent educatiu dels infants i, per aquesta raó, la comunicació és totalment fluida entre llar i famílies, amb  el suport d’una AMPA que realitza tallers i xerrades per a tots.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760