La gent gran organitza una xerrada sobre les herències

  • L’Associació de Jubilats i Pensionistes del Morell, amb el suport de “la Caixa”, aconsella la gent gran sobre les deixes.
  • L’acte forma part de l’ampli ventall d’activitats que preparen al llarg de l’any.

“Com planificar l’herència?” és el títol de la xerrada que va organitzar, aquest passat dimecres 15 de maig, l’Associació de Jubilats i Pensionistes del Morell.

Així, més de 50 persones van assistir a aquesta activitat, que va dur a terme la notària Beatriz Robles, de la Selva del Camp. Una iniciativa que l’associació va realitzar amb el suport de “la Caixa”.

   

Una xerrada que va abordar un tema que moltes vegades preocupa les persones grans, i en el marc de la qual es van tractar els aspectes clau per tal que, arribat el dia, els tràmits siguin el més fàcil i àgils possible.

Val a dir que l’Associació de Jubilats i Pensionistes del Morell és una entitat molt activa, que organitza un ampli ventall d’activitats per a la gent gran del municipi. En aquest sentit, preparen des d'actes culturals fins a trobades gastronòmiques, passant per visites culturals o xerrades sobre qüestions que els afecten com aquesta última.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760