Prepara les maletes!

  • L’Associació de Comerciants i Professionals del Morell engega una campanya per promocionar comerços i empreses del municipi.
  • El premi és una targeta de viatge valorada en 1.500 euros.

Des del cap de setmana de la Terrafira, en la majoria de comerços i empreses del nostre municipi hi podeu trobar el Passaport del Morell. Es tracta d’una campanya que ha iniciat l’Associació de Comerciants i Professionals del Morell amb la qual es pot guanyar una targeta de viatge valorada en 1.500 euros!

La iniciativa, que rep el suport de l’Ajuntament del Morell, té per objectiu “promocionar els comerços i empreses morellencs, el consum de quilòmetre zero”, tal com explica el president de l’entitat, Pep Guillemat. Així, la idea és aconseguir “que la gent conegui allò que tenim al poble i que a vegades va a buscar fora per desconeixement”.

Per participar-hi cal fer-se amb un dels passaports i anar aconseguint els segells dels diversos establiments que formen part de l’associació. No cal fer una compra o consumir el servei que ofereixen, només cal demanar el segell. Un cop completat tot el passaport s’ha de dipositar a l’urna ubicada a l’estanc.

D’aquesta manera els morellencs entraran als comerços i empreses i “poden descobrir que potser tenien una idea preconcebuda i canviar la seva visió sobre determinada botiga o professional”.

Tot plegat, “ens porta a donar una visió que tenim un poble viu comercialment, i amb empenta per afrontar els reptes que venen”, indica Guillemat. “Volem fomentar un poble despert i participatiu”, acaba el president.

Hi ha temps per a completar els passaports fins al 21 de juliol, i el sorteig del premi tindrà lloc durant la Festa Major d’Estiu del nostre municipi.

Consulta les bases completes a l'enllaç.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760