Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
Una vintena de joves de l’Institut del Morell viatgen a Voorburg - Ajuntament del Morell

Una vintena de joves de l’Institut del Morell viatgen a Voorburg

  • La visita forma part de l’intercanvi que es realitza, des de fa 11 anys, amb l’institut Sint Maartens College.
  • Alumnes i professors holandesos van fer una estada al nostre municipi el passat mes d’octubre.

Entre el 17 i el 23 d’abril, un grup de 20 alumnes de 1r de Batxillerat de l’Institut del Morell han viatjat a Holanda en el marc de l’intercanvi que es realitza cada any, i ja en són onze, amb l’institut Sint Maartens College de Voorburg.

Allà, tal com expliquen des de l’institut, “hem estat treballant projectes relacionats amb els objectius marcats per l’ONU pel desenvolupament sostenible, utilitzant la llengua anglesa per comunicar-nos”.

A més de la part acadèmica, aquest intercanvi aporta a tots els seus participants una gran experiència d’enriquiment personal i intercultural. “Hem conviscut amb nois i noies de la nostra edat amb qui ens podem identificar en molts trets i interessos, i també hem après noves maneres de viure, de menjar, i desplaçar-nos sempre en bicicleta!”.

A més de Voorburg, els alumnes del nostre municipi van visitar Amsterdam, on van caminar pels principals carrers, van navegar pels canals i van visitar alguns dels museus més importants; i La Haia, ciutat de referència per la defensa dels drets humans a nivell internacional.

   

Un grup d’alumnes i professors holandesos van fer una estada al nostre municipi el passat mes d’octubre, i de ben segur que els dos centres educatius ja preparen la dotzena edició de la iniciativa.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760