Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
Es presenta el llibre Del Morell, parlem-ne, de Josep Bultó Vidal - Ajuntament del Morell

Es presenta el llibre Del Morell, parlem-ne, de Josep Bultó Vidal

  • La publicació explica la història de diversos morellencs nascuts a la segona meitat del segle XIX.
  • L’acte tindrà lloc dijous 18 d’abril a les 19 hores, a la sala d’actes de l’Ajuntament del Morell.

Tan sols uns dies abans de Sant Jordi, al Morell ja comencem a viure l’ambient d’aquesta diada tan nostrada. Així, aquest dijous 18 d’abril, a les 19 hores i a la sala d’actes de l’Ajuntament del Morell, viurem la presentació del llibre Del Morell, parlem-ne.

Es tracta d’una obra de Josep Bultó Vidal, també autor d’El Morell: un poble, una història, amb pròleg del regidor d'Hisenda, Governació, Comunicació i Protecció Civil de l'Ajuntament del Morell, Eloi Calbet. En aquesta ocasió, la publicació se centra a explicar el pensament i la vida d’uns homes i dones nascuts, al nostre poble, a la segona meitat del segle XIX. Homes i dones que, lògicament, vestien, menjaven i pensaven segons l’època que els va tocar viure, i que entre ells es coneixien més pel seu renom que pel seu nom i cognom.

Val a dir que Bultó, tot i que va néixer als Pallaresos, ha nascut al Morell des que tenia cinc anys. Un municipi en el qual ha estat molt actiu i que s’estima profundament. Un sentiment que mira de plasmar en els seus llibres, sempre amb l’objectiu de deixar memòria per a les generacions futures d’un model de vida que, a poc a poc, va desapareixent.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760