Dimarts, prova de sirenes d’avís de risc químic

  • El 9 d’abril tindrà lloc la primera prova d’aquest 2019.
  • La prova es du a terme per comprovar-ne el funcionament i fer que tots els ciutadans en coneguin el so, estiguin preparats i sàpiguen què cal fer en cas d'emergència.

La primera prova de sirenes d’avís a la població per risc químic d’enguany es realitzarà dimarts 9 d’abril. Es tracta d’una prova que es realitza per tal de comprovar el bon funcionament dels dispositius i fer que tothom en conegui el so. A la vegada, sempre que té lloc una prova d’aquestes característiques, es fa difusió de què cal fer durant una emergència química, de manera que la població estigui preparada si mai es dóna el cas. Durant la prova, sonaran 89 sirenes instal·lades a 39 municipis de Catalunya.

Al Morell, l'alarma sonarà a les 11.20 hores a través de les sirenes, amb tres senyals d'un minut de durada separats per silencis de cinc segons. A les 11.30 hores sonarà el fi de l'alarma, també a través de les sirenes, amb un senyal continu de 30 segons de durada.

Podeu consultar més informació i vídeos divulgatius en aquest enllaç del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760